• You are viewing the forum as a Guest, please login (you can use your Facebook, Twitter, Google or Microsoft account to login) or register using this link: Log in or Sign Up
  • You can now follow UKAPS on Instagram.

Help needed

bigbruce

New Member
Joined
23 Feb 2008
Messages
11
Changed my fire extinguisher and adjusted my needle valves to the correct bubble rate but when i go back it has visibly slowed or stopped.
This has happened all day, Any ideas?
 
Joined
26 Oct 2008
Messages
1,647
Location
Cheshire
bigbruce said:
Changed my fire extinguisher and adjusted my needle valves to the correct bubble rate but when i go back it has visibly slowed or stopped.
This has happened all day, Any ideas?


What has stopped or slowed.

Paul.
 

chump54

Member
Joined
28 May 2008
Messages
511
Location
Thorington, suffolk
check for leaks with soapy water... I had problems with mine slowing down when I first set it up, taking it apart and reconnecting sorted it out.

Chris
 

JamesM

Member
Joined
17 Apr 2008
Messages
1,913
Location
The BIG End, South Wales
bigbruce said:
Changed my fire extinguisher and adjusted my needle valves to the correct bubble rate but when i go back it has visibly slowed or stopped.
This has happened all day, Any ideas?
You must adjust this slowly over a few hours - needle valves are sensitive little buggers, and you also have to wait for the line, bubble counter and diffuser to fill up with co2 before its all stable. Just be patient, adjust and wait an hour, adjust again and wait again, etc.
 

bigbruce

New Member
Thread starter
Joined
23 Feb 2008
Messages
11
Thanks everybody it has settled down now
as a matter of interest a guy on ebay is selling filled FEs for £1.50 plus £13.oo p&p
 

Similar threads

Top