Plant Health, possible nutrient deficiency?

Discussion in 'Plant Help' started by englishstgeorge, 19 Nov 2008.

  1. englishstgeorge

    englishstgeorge Newly Registered

    Joined:
    2 Nov 2008
    Messages:
    13
    Hi!

    Following advice from here, regarding my Algae, i have invested in a CO2 system from Lunapet. I am just waiting for the right size connectors for the reactor to arrive from Germany. :D

    Anyway. I would be most grateful if you could take a look at the following 3 photos and ID what is wrong with the plants. I am assuming it is a nutrient deficiency of some kind?

    Picture 1
    Picture 2
    Picture 3

    I currently am making up a solution of 12g K2SO4 and 2.5g Trace in 500ml water and dosing 100ml 3 times a week. The tank is an AquaOne 1800B, 620 Litres (210 watts Lighting total).

    I am not too worried about the Algae, i am hoping if i get the dosing right and with the CO2, it will clear itself up. I am more worried about the health of the plants.

    Any suggestions/advice gratefully received!

    Thank You

    Mark
     
  2. ceg4048

    ceg4048 Expert/Global Moderator Staff Member

    Joined:
    11 Jul 2007
    Messages:
    8,953
    Location:
    Chicago, USA
    There is a 99.999% probability that these are symptoms of poor CO2.

    Cheers,
     
  3. englishstgeorge

    englishstgeorge Newly Registered

    Joined:
    2 Nov 2008
    Messages:
    13
    Cheers, as soon as the connectors arrive and i get the CO2 up and running, that should solve it then!

    Thank You!

    Mark
     

Share This Page

Facebook Page
Twitter Page
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice