• You are viewing the forum as a Guest, please login (you can use your Facebook, Twitter, Google or Microsoft account to login) or register using this link: Log in or Sign Up
  • You can now follow UKAPS on Instagram.

Please help

erhanonat39

New Member
Joined
30 Nov 2020
Messages
3
Location
İstanbul
What is the problem. Can you help me someone. İ use dry solution. potassium 80 gr. phosphorus 50gr. nitrate 10 gr. aquarium 200 liters. I just started using treatment water. purified water ppm 17. aquarium ppm 440.
 

erhanonat39

New Member
Thread starter
Joined
30 Nov 2020
Messages
3
Location
İstanbul
12v 40ampere supply. light system led bar 1.5 w . 1 metre uzunluğunda. Aquarium sand type Black hagen sand
 

Attachments

  • Screenshot_2020-12-12-15-44-42-157_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2020-12-12-15-44-42-157_com.google.android.apps.photos.jpg
    1.1 MB · Views: 22
  • Screenshot_2020-12-12-15-47-09-243_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2020-12-12-15-47-09-243_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    911 KB · Views: 25

noodlesuk

Member
Joined
21 Jul 2020
Messages
242
Location
Oxfordshire
12v 40ampere supply. light system led bar 1.5 w . 1 metre uzunluğunda. Aquarium sand type Black hagen sand
All good information. Can you also post pictures of the tank, and further describe the problem with the plants. Is there algae, stunted growth, discolour or damage in the leaves etc?
 

erhanonat39

New Member
Thread starter
Joined
30 Nov 2020
Messages
3
Location
İstanbul
moss started to grow on the leaves. leaves sprout. no growth at all. Ppm 430 now
 

Attachments

  • IMG_20201215_105148.jpg
    IMG_20201215_105148.jpg
    677.6 KB · Views: 18
  • IMG_20201215_105135.jpg
    IMG_20201215_105135.jpg
    748.1 KB · Views: 21
  • IMG_20201215_105036.jpg
    IMG_20201215_105036.jpg
    3.2 MB · Views: 20
  • IMG_20201215_105450.jpg
    IMG_20201215_105450.jpg
    2.2 MB · Views: 18

Similar threads

Top