• You are viewing the forum as a Guest, please login (you can use your Facebook, Twitter, Google or Microsoft account to login) or register using this link: Log in or Sign Up
  • You can now follow UKAPS on Instagram.

PMs not sending

lstratton

Member
Joined
28 Jan 2008
Messages
100
Location
London
Hi there,
My PMs aren't sending, they are just sitting in my outbox. I'm not sure why. I've emptied my sent box which was only 10% full and that hasn't done anything. Am I doing something wrong? I write the message, click submit, it says that the message is sent successfully, but then it is there, sitting in my outbox!
 

milla

Member
Joined
3 Sep 2007
Messages
368
Location
Leeds
I've had this in the past, do you have to wait for the recipicant to be logged on before the message is sent ?
 

JamesC

Member
Joined
3 Jul 2007
Messages
1,273
Location
Bexley, Kent
I noticed that as well when we first switced over to the new forum. Seems that if you send a PM to someone it remains in your outbox until the recipient has read it. In some ways it's quite handy as it allows you to modify it before the other person reads it.

James
 
Joined
10 Jun 2007
Messages
961
Location
Dorset, UK
JamesC said:
I noticed that as well when we first switced over to the new forum. Seems that if you send a PM to someone it remains in your outbox until the recipient has read it. In some ways it's quite handy as it allows you to modify it before the other person reads it.

James

oh thats quite cool :)
 
Top