script error

Discussion in 'Aqua Essentials' started by billy boy, 18 Apr 2009.

  1. billy boy

    billy boy Member

    Messages:
    276
    Location:
    wick. scotland
    Every time i try to log on to the web site all i receive is script error's, I've tried shutting the tab down and opening another one but still the same and when i do get rid of them, I try to place a order,click add to cart it just takes me back to the start of the plant section :?
    Does this happen to any one else or is it just me, Every other web site i visited is working perfect,Tried placeing my order by phone,but got no answer, I take it their shut on saturdays?
     
  2. Dolly Sprint 16v

    Dolly Sprint 16v Member

    Messages:
    1,611
    Location:
    Cheshire
    Mine works fine - what a would sugest is to delete your previous days history, which you will find in tools, internet option, click the delete button on browsing.

    Paul
     
  3. StevenA

    StevenA Member

    Messages:
    514
    Location:
    Bassingbourn, Cambridgeshire.
    You need to delete the cookies. Go to tools, internet options,then under browsing history click delete, then delete the cookies, and restart internet explorer. That should do the trick ;)
     
  4. Nick16

    Nick16 Member

    Messages:
    1,761
    Location:
    Surrey, UK
    ummm cookies

    :lol:
     
  5. billy boy

    billy boy Member

    Messages:
    276
    Location:
    wick. scotland
    Deleted all the cookies and the history and still the same,No plants for me!
     
  6. Thomas McMillan

    Thomas McMillan Member

    Messages:
    1,127
    If you email Richard about it, I'm sure he'll sort it as soon as possible unless he already isn't - you might get a quicker response.
     
  7. Aqua Essentials

    Aqua Essentials Sponsor Staff Member

    Messages:
    1,386
    Location:
    Devon
    Hmm - let me look into it

    In the meantime download Firefox web browser and shop that way - there are no problems with that browser :)
     
  8. billy boy

    billy boy Member

    Messages:
    276
    Location:
    wick. scotland
    Hi,
    I got firefox downloaded & the order went through no problem, thanks for your help, its much appreciated :D
    I take it the problem must of been with 1E7
     

Share This Page

Facebook Page
Twitter Page
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice